Keyword Ranking Analysis for SHERBIMI NDAJ KLIENTIT


Keyword Summary

Keyword: sherbimi ndaj klientit
Global Monthly Searches:
CPC: $0.00
Date Checked: 2016/02/04

Navigation

 • Keyword Competitor Analysis

 • What is the purpose of the Keyword Ranking Analysis Report?

  The purpose of our Keyword Ranking Analysis Report is to assess how competitive a market is for a specific keyword. In other words we check how hard it will be for a website to rank in Google for the specific keyword.

  What information is displayed in this report?

  We analyse the first 30 domains to determine their competitive advantage by looking at available statistic of the domain.

 • Domain: The URL of the website ranked in Google for the keyword.
 • Page Title: The title of the page ranked in Google. This is the text located within the title tag. Your main keyword should appear in the title of the page.
 • Position: The position of the website for the keyword within Google SERPS.
 • Google PageRank: A number that Google assigns to each web page on the internet to determine how much authority the domain / url has.
 • Google PageIndexed: The number of pages indexed by Google for the specific domain.
 • Bing PageIndexed: The number of pages indexed by Bing for the specific domain.
 • Keyword in Domain: We check if the keyword is contained in the domain name. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Url: We check if the keyword is contained in the Url of the page. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Title: We check if the keyword is contained in the title of the page. This is important for onsite optimization.
 • How to run this report

  Please enter the keyword you would like to search for in the text box above, and press the "search" button.  Keyword Competitor Analysis:

  Domain / Title / UrlPositionGoogle PageRankGoogle Pages IndexedBing Pages IndexedKeyword In DomainKeyword In UrlKeyword In Title
  vodafone.al

  Shërbimi i Kujdesit për Klientin - Vodafone
  Path: /vodafone/Sherbimi_i_Kujdesit_per_Klientin_817_1.php
  3 6
  vodafone.al

  Shërbimi i Kujdesit për Klientin - Vodafone
  Path: /vodafone/Sherbimi_i_Kujdesit_per_Klientin_683_1.php
  4 6
  shqiptarja.com

  OSHEE shton sportelet për pagesat dhe shërbimin ndaj klientit
  Path: /lajme%2520shkurt/2749/oshee-shton-sportelet-p-r-pagesat-dhe-sh-rbimin-ndaj-klientit-264702.html
  12 2 53,500 9
  tring.tv

  Kujdesi ndaj klientit - Tring TV
  Path: /tringu-im/kujdesi-ndaj-klientit
  16 5
  ikub.al

  Si te njiheni me modelet me te mira per sherbimin e klientit? - Gjeniu ...
  Path: /Gjeniu/11/02/26/Si-te-njiheni-me-modelet-me-te-mira-per-sherbimin-e-klientit--0119.aspx
  26 4 4,470,000 95,800
  plus.google.com 29 9 407,000
  facebook.com

  Megatek - Nga Sherbimi ndaj Klientit ne Megatek na vjen... - Facebook
  Path: /Megatek.Albania/posts/10151780422759350
  30 9 5,660,000,000 627,000,000
  albeu.com

  Albeu.com - Faturat e energjisë, tashmë online
  Path: /shqiperi/faturat-e-energjise-tashme-online/34715/
  34 4 48,300
  gazeta-shqip.com

  Tiranë, prezantohet modeli i shërbimit ndaj klientit, Rama: Kurseni ...
  Path: /lajme/2015/11/23/tirane-prezantohet-modeli-i-sherbimit-ndaj-klientit-rama-kurseni-para-dhe-kohe/
  39 5 207,000 10
  linkedin.com

  Vend pune nga shtepia: Customer Care (Kujdesi ndaj klientit ...
  Path: /pulse/vend-pune-nga-shtepia-customer-care-kujdesi-ndaj-klientit-raufi
  40 9 102,000,000
  top-channel.tv 48 5 198,000 33
  forumishqiptar.com

  Banka me sherbim me te mire ndaj klientit? - Forumi Shqiptar
  Path: /threads/158725-Banka-me-sherbim-me-te-mire-ndaj-klientit
  49 4 1,800,000 38
  peshkupauje.com

  Shërbimi i klientit dhe kompanitë telefonike shqiptare. Sa eficentë ...
  Path: /2014/10/pyetje/sherbimi-i-klientit-dhe-kompanite-telefonike
  50 3 227,000 37
  njoftime.com

  Prishtine, ofroj vend pune Operator/e Sherbimi ndaj klientit ...
  Path: /showthread.php?253202-Prishtine-ofroj-vend-pune-Operator-e-Sherbimi-ndaj-klientit
  53 4
  youtube.com 60 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  shekulli.com.al 61 6
  proz.com

  call centre > qendër thirrjesh - ProZ.com
  Path: /kudoz/english_to_albanian/telecommunications/2517611-call_centre.html
  64 6 358,000,000 1,790,000
  postashqiptare.al

  Shërbimi ndaj qytetarëve pranë Postës Shqiptare ... - Posta Shqiptare
  Path: /Portals/0/Gazeta%25202/gazeta%252014%2520qeshor%2520.pdf
  67 5
  unglobalcompact.org

  Te drejtat e njeriut.
  Path: /system/attachments/5999/original/COP.doc?1282018880
  68 8 119,000 41
  balkanweb.com

  OSHEE zgjat orarin për shërbimin ndaj klientit: Deri në fund të muajit ...
  Path: /site/oshee-zgjat-orarin-per-sherbimin-ndaj-klientit-deri-ne-fund-te-muajit-sportelet-hapur-deri-ne-2200/
  73 5 608,000 18
  sot.com.al

  Kujdesi ndaj klientit në CEZ, ja si u sabotua projekti spanjoll 2.1 ...
  Path: /aktualitet/kujdesi-ndaj-klientit-n%25C3%25AB-cez-ja-si-u-sabotua-projekti-spanjoll-21-milion-euro
  75 4 225,000 4
  flickr.com

  #sherbimi #ndaj #klientit #ju #uron #gezuar #2015 | Flickr - Photo ...
  Path: /photos/elvisdakophotography/16155581641
  78 9 27,800,000
  123albania.com

  ASHP ofron Trajnime: Sherbimi ndaj Klientit / Aftesi Lidershipi d
  Path: /12496-ashp-ofron-trajnime-sherbimi-ndaj-klientit----aftesi-lidershipi-dhe-etike----komunikim-zyrtar-dhe-njohje-institucionesh/details.html
  80 0 1,140,000 8,120
  pdf.usaid.gov 83 143,000 15,900
  tatime.gov.al

  RREGULLORE Nr.3, datë 11.10.2010 - Drejtoria e Tatimeve
  Path: /sq-al/Legjislacioni/COUNCIL_DECISIONS/Legjislacioni%2520Tatimor/Procedurat%2520Tatimore/Rregullore%2520nr%25203.pdf
  89 6 2,260 12
  pcworld.al

  Vala shënon një epokë të re të shërbimit të Kujdesit ndaj Klientit ...
  Path: /vala-shenon-nje-epoke-te-re-te-sherbimit-te-kujdesit-ndaj-klientit/
  90 4
  lajme.gen.al

  Një shërbim i ri për të lehtësuar abonentët, promovohet nga ... - Lajme
  Path: /2009-08-22/nje-sherbim-i-ri-per-te-lehtesuar-abonentet-promovohet-nga-vodafone-albania.html
  91 5 76,600 8
  www8.hp.com

  RREGULLAT E HP PËR KLIENTIN - SOFTUER-SI-NJË-SHËRBIM
  Path: /h20195/v2/GetPDF.aspx/4AA5-3523EEZ.pdf
  94 212,000 69,100
  lapsi.al

  Gazetari revoltohet me OSHEE: Më vjen turp që bëj lajme për ...
  Path: /lajme/2015/09/14/gazetari-revoltohet-me-oshee-m%25C3%25AB-vjen-turp-q%25C3%25AB-b%25C3%25ABj-lajme-p%25C3%25ABr-qytetar%25C3%25AB-q%25C3%25AB-arrestohen
  95
  gazetatema.net

  Çela: 31 marsi, afati i fundit për debitorët e OSHEE | Gazeta Tema
  Path: /web/2015/03/07/cela-inspekton-zyrat-e-kujdesit-ndaj-klientit-debitoret-e-oshee-te-shfrytezojne-afatin-per-pagesat-me-keste/
  96 5 54,100 42,600