Keyword Ranking Analysis for REZULTATET E PROVIMIT TE LETERSISE


Keyword Summary

Keyword: rezultatet e provimit te letersise
Global Monthly Searches:
CPC: $0.00
Date Checked: 2016/03/31

Navigation

 • Keyword Competitor Analysis

 • What is the purpose of the Keyword Ranking Analysis Report?

  The purpose of our Keyword Ranking Analysis Report is to assess how competitive a market is for a specific keyword. In other words we check how hard it will be for a website to rank in Google for the specific keyword.

  What information is displayed in this report?

  We analyse the first 30 domains to determine their competitive advantage by looking at available statistic of the domain.

 • Domain: The URL of the website ranked in Google for the keyword.
 • Page Title: The title of the page ranked in Google. This is the text located within the title tag. Your main keyword should appear in the title of the page.
 • Position: The position of the website for the keyword within Google SERPS.
 • Google PageRank: A number that Google assigns to each web page on the internet to determine how much authority the domain / url has.
 • Google PageIndexed: The number of pages indexed by Google for the specific domain.
 • Bing PageIndexed: The number of pages indexed by Bing for the specific domain.
 • Keyword in Domain: We check if the keyword is contained in the domain name. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Url: We check if the keyword is contained in the Url of the page. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Title: We check if the keyword is contained in the title of the page. This is important for onsite optimization.
 • How to run this report

  Please enter the keyword you would like to search for in the text box above, and press the "search" button.  Keyword Competitor Analysis:

  Domain / Title / UrlPositionGoogle PageRankGoogle Pages IndexedBing Pages IndexedKeyword In DomainKeyword In UrlKeyword In Title
  shqiptarja.com

  Rezultatet e Provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë MATURA ...
  Path: /pdf/new/Rezultatet%2520D1%2520per%2520Web%2520MSH%25202015_001.pdf
  1 2 53,500 9
  shqiptarja.com 2 2 53,500 9
  ikub.al

  Matura Shtetërore, ja rezultatet e provimit të Letërsisë (LISTA) - Ikub.al
  Path: /Shkolla/12/06/18/Matura-Shteterore-ja-rezultatet-e-provimit-te-Letersise-LISTA-Matura-Shteterore--0023.aspx
  4 4 4,470,000 95,800
  shekulli.com.al 8 6
  albeu.com

  Albeu.com - Matura Shtetërore, ja rezultatet e provimit të Letërsisë ...
  Path: /shqiperi/matura-shteterore-mash-publikon-rezultatet-e-provimit-te-letersise/78356/
  11 4 48,300
  albeu.com

  Albeu.com - MASH publikon përgjigjet, ja notat e provimit të Letërsisë
  Path: /shqiperi/mash-publikon-pergjigjet-ja-notat-e-provimit-te-letersise/114568/
  12 4 48,300
  scribd.com

  Rezultatet e provimit të Matematikës, Matura Shtetërore 2015 - Scribd
  Path: /doc/269201246/Rezultatet-e-provimit-te-Matematikes-Matura-Shteterore-2015
  13 8 18,700,000 8,730,000
  balkanweb.com

  Matura, shpallen rezultatet e Letërsisë ‹ Gazeta Shqiptare
  Path: /gazetashqiptare/matura-shpallen-rezultatet-e-letersise/
  15 5 608,000 18
  panorama.com.al

  Matura, ja rezultatet e Gjuhës shqipe dhe Letërsisë - Panorama
  Path: /matura-ja-rezultatet-e-gjuhes-shqipe-dhe-letersise/
  16 6 47,900 26,900
  slideshare.net

  Rezultatet e Provimit të Letërsisë MATURA SHTETËRORE 2014
  Path: /ismailmemushaj/rezultatet-e-provimit-t-letrsis-matura-shtetrore-2014
  17 8 64,000,000 7,460,000
  sot.com.al

  MASH, publikon notat e provimit të Gjuhë shqipe dhe Letërsisë ...
  Path: /aktualitet/mash-publikon-notat-e-provimit-t%25C3%25AB-gjuh%25C3%25AB-shqipe-dhe-let%25C3%25ABrsis%25C3%25AB
  21 4 225,000 4
  sq-al.facebook.com

  Rezultatet e Provimit te Letersise - Gjimnazi Kostandin Kristoforidhi ...
  Path: /permalink.php?story_fbid=397475267043930&id=188212117970247
  22 7 92,600,000 104,000
  youtube.com 23 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  shqiperia.com

  MASH Rezultatet e Letersise dalin pas dates 15 qershor - Shqiperia
  Path: /MASH-Rezultatet-e-Letersise-dalin-pas-dates-15-qershor.11066/
  24 5 28,800,000 177,000
  gazeta-shqip.com

  MASH publikon përgjigjet, të gjitha notat e provimit të Letërsisë ...
  Path: /lajme/2013/06/12/mash-publikon-pergjigjet-e-testit-te-letersise/
  28 5 207,000 10
  gazetatema.net

  Niveli i gjimnazistëve në rënie/ Mesatarja e provimit të Letërsisë 6.7 ...
  Path: /web/2015/06/16/niveli-i-gjimnazisteve-ne-renie-mesatarja-e-provimit-te-letersise-6-7/
  31 5 54,100 42,600
  bnr.bg

  Notat e këqija e nxënësve të klasës së shtatë dhe të maturantëve ...
  Path: /sq/post/100567085/notat-e-keqija-e-nxenesve-te-klases-se-shtate-dhe-te-maturanteve-jane-nje-bombe-me-plasje-te-vonuar
  41 7
  dailymotion.com 42 7 28,500,000 20,200,000
  revistashtypi.al

  MASH publikon rezultatet e provimit te letersise. | Revista Shtypi
  Path: /image/mash-publikon-rezultatet-e-provimit-te-letersise
  44 1
  peshkupauje.com

  6.7 nota mesatare e gjuhë-letërsisë në provimit të maturës | Peshku ...
  Path: /2015/06/67-nota-mesatare-e-gjuhe-letersise-ne-provimit-te
  46 3 227,000 37
  top-channel.tv 51 5 198,000 33
  lajme.gen.al

  Mbyllet Matura 2011, ja rezultatet e Matematikës dhe lista e atyre që ...
  Path: /2011-07-01/mbyllet-matura-2011-ja-rezultatet-e-matematikes-dhe-lista-e-atyre-qe-kopjuan.html
  54 5 76,600 8
  telegrafi.com

  Provimet e lirimit, rezultate më të mira se viti i kaluar - Telegrafi
  Path: /provimet-e-lirimit-rezultate-me-te-mira-se-viti-i-kaluar/
  55 5
  kohajone.com

  KohaJone.com – Notat e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letersisë
  Path: /2015/06/11/notat-e-provimit-te-gjuhes-shqipe-dhe-letersise/
  58 7
  answers.com

  Notat e provimit te letersise - Answers.com
  Path: /Q/Notat_e_provimit_te_letersise
  60 7 116,000,000 64,000,000
  shtypidites.com

  shtypidites.com - Matura Shtetërore - Dalin rezultatet e provimit të ...
  Path: /6056-matura-shteterore---dalin-rezultatet-e-provimit-te-lendes-letersi-dhe-gjuhe-shqipe.html
  61 4 24,700 3
  forumishqiptar.com

  Maturantët në protesta për notat e provimeve të maturës - Faqja 2 ...
  Path: /threads/82715-Maturant%25C3%25ABt-n%25C3%25AB-protesta-p%25C3%25ABr-notat-e-provimeve-t%25C3%25AB-matur%25C3%25ABs/page2
  64 4 1,800,000 38
  mimoa.eu

  Turgut Ozal Durres school complex - Mimoa
  Path: /projects/Albania/Durres/Turgut%2520Ozal%2520Durres%2520school%2520complex/
  78 5
  standard.al

  Matura 2015/ Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, programi i plotë, veprat që ...
  Path: /matura-2015-gjuhe-shqipe-dhe-letersi-programi-i-plote-veprat-qe-do-te-bien-ne-provim/
  84 4
  botasot.info

  Matura shtetërore, sot testi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë - Bota Sot
  Path: /shqiperia/225675/matura-shteterore-sot-testi-i-gjuhes-shqipe-dhe-letersise/
  91 4