Keyword Ranking Analysis for REZULTATET E PROVIMIT


Keyword Summary

Keyword: rezultatet e provimit
Global Monthly Searches:
CPC: $0.00
Date Checked: 2016/02/01

Navigation

 • Keyword Competitor Analysis

 • What is the purpose of the Keyword Ranking Analysis Report?

  The purpose of our Keyword Ranking Analysis Report is to assess how competitive a market is for a specific keyword. In other words we check how hard it will be for a website to rank in Google for the specific keyword.

  What information is displayed in this report?

  We analyse the first 30 domains to determine their competitive advantage by looking at available statistic of the domain.

 • Domain: The URL of the website ranked in Google for the keyword.
 • Page Title: The title of the page ranked in Google. This is the text located within the title tag. Your main keyword should appear in the title of the page.
 • Position: The position of the website for the keyword within Google SERPS.
 • Google PageRank: A number that Google assigns to each web page on the internet to determine how much authority the domain / url has.
 • Google PageIndexed: The number of pages indexed by Google for the specific domain.
 • Bing PageIndexed: The number of pages indexed by Bing for the specific domain.
 • Keyword in Domain: We check if the keyword is contained in the domain name. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Url: We check if the keyword is contained in the Url of the page. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Title: We check if the keyword is contained in the title of the page. This is important for onsite optimization.
 • How to run this report

  Please enter the keyword you would like to search for in the text box above, and press the "search" button.  Keyword Competitor Analysis:

  Domain / Title / UrlPositionGoogle PageRankGoogle Pages IndexedBing Pages IndexedKeyword In DomainKeyword In UrlKeyword In Title
  ekonomiku.uni-pr.edu

  Rezultatet - Fakulteti Ekonomik - Rezultate
  Path: /Shpallje-dhe-rezultate-(1)/Bachelor/Rezultatet.aspx
  1
  arsimi.gov.al

  Matura Shtetërore - Ministria e Arsimit dhe Sportit
  Path: /al/arsimi/shkolla/matura-shteterore
  2
  shqiptarja.com

  PDF-Notat e provimit në Gjuhë-Letërsi - Shqiptarja.com
  Path: /pdf/new/Rezultatet%2520D1%2520per%2520Web%2520MSH%25202015_001.pdf
  5 2 53,500 9
  shqiptarja.com 6 2 53,500 9
  aab-edu.net

  Kolegji AAB - Rezultatet e provimeve
  Path: /sq/studentet-aktuale/rezultatet-e-provimeve
  7
  panorama.com.al

  Matura Shtetërore, rezultatet e provimeve me zgjedhje
  Path: /matura-shteterore-rezultatet-e-provimeve-me-zgjedhje/
  8 6 47,900 26,900
  oranews.tv

  Oranews.tv - Maturantë, këtu keni notat e provimit të matematikës ...
  Path: /vendi/maturante-ketu-keni-notat-tuaja-te-provimit-te-matematikes/
  9
  balkanweb.com

  Matura Shtetërore, ja rezultatet e provimit të Matematikës ...
  Path: /site/matura-shteterore-ja-rezultatet-e-provimit-te-matematikes/
  10 5 608,000 18
  uni-prizren.com 11
  ikub.al

  Matura Shtetërore, ja rezultatet e provimit të Letërsisë (LISTA) - Ikub.al
  Path: /SHKOLLA_CATEGORY/1206180023/Article-Matura-Shteterore-ja-rezultatet-e-provimit-te-Letersise-LISTA-Matura-Shteterore-.aspx
  12 4 4,470,000 95,800
  sq-al.facebook.com 13 7 92,600,000 104,000
  shekulli.com.al 14 6
  unhz.eu

  Universiteti "Haxhi Zeka" | Rezultatett e provimeve
  Path: /fakulteti-juridik/rezultatet-e-provimeve-fj/
  15
  kohajone.com

  KohaJone.com – Rezultatet e provimeve me zgjedhje te Matures ...
  Path: /2015/07/03/rezultatet-e-provimeve-me-zgjedhje-te-matures-shteterore/
  16 7
  appk.org

  Rezultatet e provimit të gjuhës Gjermane - APPK
  Path: /web/index.php?option=com_content&view=article&id=337:rezultatet-e-provimit-te-gjuhes-gjermane&catid=54&Itemid=273&lang=sq
  17
  lajmifundit.al

  Matura Shtetërore 2015, dalin rezultatet e Gjuhës Shqipe dhe ...
  Path: /2015/06/matura-shteterore-2015-dalin-rezultatet-e-gjuhes-shqipe-dhe-letersise/
  18
  scribd.com

  Rezultatet e provimit të Matematikës, Matura Shtetërore 2015 - Scribd
  Path: /doc/269201246/Rezultatet-e-provimit-te-Matematikes-Matura-Shteterore-2015
  19 8 18,700,000 8,730,000
  telegrafi.com

  Ja rezultatet e provimit pranues të studentëve në ... - Telegrafi
  Path: /lajme/ja-rezultatet-e-provimit-pranues-te-studenteve-ne-universitetin-e-gjilanit-kadri-zeka-2-67346.html
  25 5
  sites.google.com

  Rezultatet e Provimeve - Rajmonda Biraçi - Sites - Google
  Path: /a/ubt.edu.al/rajmonda-biraci/rezultatet-e-provimeve
  28 9 2,430,000
  koha.net 31 5
  albeu.com

  Albeu.com - MASH publikon përgjigjet, ja notat e provimit të Letërsisë
  Path: /shqiperi/mash-publikon-pergjigjet-ja-notat-e-provimit-te-letersise/114568/
  35 4 48,300
  botasot.info

  Ja rezultatet e provimit pranues të studentëve në ... - Bota Sot
  Path: /kosova/431364/ja-rezultatet-e-provimit-pranues-te-studenteve-ne-universitetin-e-gjilanit-kadri-zeka/
  44 4
  slideshare.net

  Rezultatet e provimit të lëndës - SlideShare
  Path: /intex3/rezultatet-e-provimit-t-lnds
  49 8 64,000,000 7,460,000
  sot.com.al

  Matura Shtetërore, MAS publikon rezultatet e provimit të ...
  Path: /aktualitet/matura-shtet%25C3%25ABrore-mas-publikon-rezultatet-e-provimit-t%25C3%25AB-matematik%25C3%25ABs-niveli-m%25C3%25AB-i-lart%25C3%25AB-se
  50 4 225,000 4
  gazeta-shqip.com

  MASH publikon përgjigjet, të gjitha notat e provimit të Letërsisë ...
  Path: /lajme/2013/06/12/mash-publikon-pergjigjet-e-testit-te-letersise/
  57 5 207,000 10
  youtube.com 61 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  shqiperia.com

  Matura ja rezultatet e provimit te Matematikes - Shqiperia.com
  Path: /Matura-ja-rezultatet-e-provimit-te-Matematikes.17136/
  65 5 28,800,000 177,000
  epoka.edu.al

  Epoka University | Menu | Bursat
  Path: /kreu-takohu-me-epoken-bursat-3-455.html
  66 6
  goethe.de 70 8 1,370,000 103,000
  bnr.bg

  Notat e këqija e nxënësve të klasës së shtatë dhe të maturantëve ...
  Path: /sq/post/100567085/notat-e-keqija-e-nxenesve-te-klases-se-shtate-dhe-te-maturanteve-jane-nje-bombe-me-plasje-te-vonuar
  87 7