Keyword Ranking Analysis for PROGRAMI MESIMOR PER KLASEN E DYTE CIKLI I ULET


Keyword Summary

Keyword: programi mesimor per klasen e dyte cikli i ulet
Global Monthly Searches:
CPC: $0.00
Date Checked: 2015/10/12

Navigation

 • Keyword Competitor Analysis

 • What is the purpose of the Keyword Ranking Analysis Report?

  The purpose of our Keyword Ranking Analysis Report is to assess how competitive a market is for a specific keyword. In other words we check how hard it will be for a website to rank in Google for the specific keyword.

  What information is displayed in this report?

  We analyse the first 30 domains to determine their competitive advantage by looking at available statistic of the domain.

 • Domain: The URL of the website ranked in Google for the keyword.
 • Page Title: The title of the page ranked in Google. This is the text located within the title tag. Your main keyword should appear in the title of the page.
 • Position: The position of the website for the keyword within Google SERPS.
 • Google PageRank: A number that Google assigns to each web page on the internet to determine how much authority the domain / url has.
 • Google PageIndexed: The number of pages indexed by Google for the specific domain.
 • Bing PageIndexed: The number of pages indexed by Bing for the specific domain.
 • Keyword in Domain: We check if the keyword is contained in the domain name. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Url: We check if the keyword is contained in the Url of the page. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Title: We check if the keyword is contained in the title of the page. This is important for onsite optimization.
 • How to run this report

  Please enter the keyword you would like to search for in the text box above, and press the "search" button.  Keyword Competitor Analysis:

  Domain / Title / UrlPositionGoogle PageRankGoogle Pages IndexedBing Pages IndexedKeyword In DomainKeyword In UrlKeyword In Title
  panorama.com.al

  Klasa e parë dhe e gjashtë, ndryshim rrënjësor të teksteve, nis ...
  Path: /klasa-e-pare-dhe-e-gjashte-ndryshim-rrenjesor-te-teksteve-nis-trajnimi-i-mesuesve/
  1 6 47,900 26,900
  bksh.al

  Tekste për mësuesit - Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetur
  Path: /adlib/scripts/wwwopac.exe?&DATABASE=catalo&OPAC_URL=/adlib/beginner/index_al.html&LANGUAGE=1&lr=Tekste+per+mesuesit&LIMIT=0
  5 8
  academia.edu

  UNIVERSITETI " FAN.S.NOLI "KORCE FAKULTETI I EDUKIMIT DHE ...
  Path: /9577518/UNIVERSITETI_FAN.S.NOLI_KORCE_FAKULTETI_I_EDUKIMIT_DHE_FILOLOGJISE_PROGRAMI_I_STUDIMIT_MASTER_I_SHKENCAVE_CIKEL_I_ULET_Lenda_Nje_nje_veshtrim_mbi_teorite_e_komunikimit
  6 7 11,800,000 1,990,000
  facebook.com

  Shkolla 9-vjeçare "ILIRIA" - jo publike - Facebook
  Path: /permalink.php?id=633433326762256&story_fbid=742170535888534
  7 9 5,660,000,000 627,000,000
  slideshare.net

  Historiku i shkollës 9 vjeçare ORIKUM - SlideShare
  Path: /Esi-Esi/historiku-i-shkolls-9-vjeare-orikum-13339217
  19 8 64,000,000 7,460,000
  shqiperia.com

  Ligji i ri ndryshon mosha per 9-vjecaret dhe gjimnazet - Shqiperia.com
  Path: /Ligji-i-ri-ndryshon-mosha-per-9-vjecaret-dhe-gjimnazet.14883/
  21 5 28,800,000 177,000
  issuu.com

  ISSUU - 07 matematikë by UDHA E SHKRONJAVE
  Path: /udhaeshkronjave/docs/07_matematik__
  29 9 5,370,000 1,780,000
  zemrashqiptare.net

  Zemra Shqiptare - Bejtullah Sadiku: Plani dhe programi mësimor
  Path: /news/id_37892/Bejtullah-Sadiku:-Plani-dhe-programi-m%25C3%25ABsimor.html
  32 4 128,000 23
  forumishqiptar.com

  Programet shkollore per gjuhen shqipe
  Path: /threads/24535-Programet-shkollore-per-gjuhen-shqipe
  34 4 1,800,000 38
  unicef.org

  Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) Inspektorati ... - Unicef
  Path: /albania/Hidden_Dropout-Scaling-up_Internal_Evaluation_Report2012AL.pdf
  40 8 374,000 141,000
  parlament.al

  nivelet e arsimit parauniversitar
  Path: /previewdoc.php?file_id=11675
  42 7 19,600 4
  sq.wikipedia.org

  Benedikt Dema - Wikipedia
  Path: /wiki/Benedikt_Dema
  47 7 104,000 40
  coe.int

  Program trajnimi MËSIMDHËNIA E TRASHËGIMISË KULTURORE ...
  Path: /t/dg4/cultureheritage/cooperation/Kosovo/Publications/Teacher-Training-Manual0415_alb.pdf
  51 8 878,000 37
  shqiptarja.com

  Vlerësim Kombëtar (Për nxënësit e klasës III dhe V) - Shqiptarja.com
  Path: /pdf/new/256032743-Testimi-i-Agjencise-Kombetare-te-provimeve-per-nxenesit-e-9-vjecares.pdf
  52 2 53,500 9
  peshkupauje.com

  Tirania e teksteve shkollore si zanafillë e analfabetizmit funksional ...
  Path: /2014/02/tirania-e-teksteve-shkollore-si-zanafille-e
  59 3 227,000 37
  koha.net 67 5
  telegrafi.com

  Viti i ri shkollor, me një barrë më të lehtë për nxënësit? - Telegrafi
  Path: /lajme/viti-i-ri-shkollor-me-nje-barre-me-te-lehte-per-nxenesit-2-69685.html
  75 5
  archive.rec.org

  Vlerësim rreth përfshirjes së Edukimit Mjedisor në programet ...
  Path: /albania/Projects/Edukimi%2520mjedisor/Edukimi%2520Mjedisor%2520si%2520pjese%2520e%2520programeve%2520universitare.pdf
  76 5
  researchgate.net

  NIE VlERESIM - ResearchGate
  Path: /profile/Arturo_Galan/publication/258286227_PO-04606_SHIS-ALB_BOOK/links/00b49527b7db897786000000.pdf
  77 8 48,600,000 1,040,000
  arbitalia.it

  Tipare të abetares “Udha e shkronjave”
  Path: /stampa/pubblicazioni/shkurti_tipare.htm
  82 4 5,250 3
  zeri.info

  Zeri.info | Licencimi godet disa kategori të mësimdhënësve
  Path: /artikulli/8329/licencimi-godet-disa-kategori-te-mesimdhenesve
  83 4
  scribd.com

  Pedagogji Oklll - Scribd
  Path: /doc/137765677/Pedagogji-Oklll
  84 8 18,700,000 8,730,000
  esiweb.org

  Librat dhe Mësimdhënësit Për një debat kombëtar mbi arsimin
  Path: /pdf/ESI%2520-%2520Kosovo%2520-%2520Librat%2520dhe%2520Mesimdhenesit%2520-%252022%2520Dec%25202014.pdf
  85 6
  shqiptariiitalise.com

  Shkolla shqipe "Scanderbeg Parma", ja si funksionon
  Path: /kontakte/6233-shkolla-shqipe-qscanderbeg-parmaq-ja-si-funksionon.html
  88 5 11,500 4
  botasot.info

  Viti i ri shkollor, me apo pa cilësi? - Kosova - Bota Sot
  Path: /kosova/239348/viti-i-ri-shkollor-me-apo-pa-cilesi/
  89 4
  osce.org

  5 - OSCE
  Path: /sq/albania/21233?download=true
  90 8 121,000 4,430
  seeu.edu.mk

  Rregullores për zgjedhje në thirrje
  Path: /files/docs/rregulloret.pdf
  93 7
  instat.gov.al

  Arsimi - INSTAT
  Path: /al/themes/arsimi.aspx
  99 8
  google.com

  Arsimi - INSTAT
  Path: /url?url=http://www.instat.gov.al/al/themes/arsimi.aspx&rct=j&frm=1&q=&esrc=s&sa=U&ved=0CLsEEBYwY2oVChMIntraqsS8yAIVhdOACh12tgV6&usg=AFQjCNHXzcHp4EPBVN0aT-HlFHUhKjKeJQ
  100 9 5,190,000,000 257,000,000
  google.com

  Per Klasen E Dyte
  Path: /aclk?sa=L&ai=C7bpkz3EbVvqNCoP1hASnoZroA7Tav5IGjJDow8QB7LrKy74CCAMQAWDJhoCA4KO0EMgBAaoEJk_QP_9yOa-O8APChgcqI3cFj_XELPUKhcb52d07rJMqitphQUkUgAes3bI2kAcDqAemvhvYBwE&sig=AOD64_1YDeK2pRIrkmiAoUBOXKdjk4uYaw&clui=0&ved=0CMIEENEMahUKEwie2tqqxLzIAhWF04AKHXa2BXo&adurl=http://us.wow.com/search?s_pt=aolsem&s_it=aolsem&s_chn=142&q=per%2520klasen%2520e%2520dyte
  101 9 5,190,000,000 257,000,000