Keyword Ranking Analysis for E BILL CEZ FATURAT


Keyword Summary

Keyword: e bill cez faturat
Global Monthly Searches:
CPC: $0.00
Date Checked: 2016/02/09

Navigation

 • Keyword Competitor Analysis

 • What is the purpose of the Keyword Ranking Analysis Report?

  The purpose of our Keyword Ranking Analysis Report is to assess how competitive a market is for a specific keyword. In other words we check how hard it will be for a website to rank in Google for the specific keyword.

  What information is displayed in this report?

  We analyse the first 30 domains to determine their competitive advantage by looking at available statistic of the domain.

 • Domain: The URL of the website ranked in Google for the keyword.
 • Page Title: The title of the page ranked in Google. This is the text located within the title tag. Your main keyword should appear in the title of the page.
 • Position: The position of the website for the keyword within Google SERPS.
 • Google PageRank: A number that Google assigns to each web page on the internet to determine how much authority the domain / url has.
 • Google PageIndexed: The number of pages indexed by Google for the specific domain.
 • Bing PageIndexed: The number of pages indexed by Bing for the specific domain.
 • Keyword in Domain: We check if the keyword is contained in the domain name. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Url: We check if the keyword is contained in the Url of the page. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Title: We check if the keyword is contained in the title of the page. This is important for onsite optimization.
 • How to run this report

  Please enter the keyword you would like to search for in the text box above, and press the "search" button.  Keyword Competitor Analysis:

  Domain / Title / UrlPositionGoogle PageRankGoogle Pages IndexedBing Pages IndexedKeyword In DomainKeyword In UrlKeyword In Title
  youtube.com 3 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  shqiperia.com

  Fatura e dritave edhe me poste elektronike - Shqiperia.com
  Path: /Fatura-e-dritave-edhe-me-poste-elektronike-.10505/
  5 5 28,800,000 177,000
  e-albania.al 9 6
  panorama.com.al

  Faturat e papaguara, CEZ: Pakt për t'i ndarë me këste | Gazeta ...
  Path: /faturat-e-papaguara-cez-pakt-per-t%25E2%2580%2599i-ndare-me-keste/
  10 6 47,900 26,900
  revistashtypi.al

  Tani fatura mujore e energjisë elektrike mund të shikohet dhe ...
  Path: /lajme/tani-fatura-mujore-e-energjis%25C3%25AB-elektrike-mund-t%25C3%25AB-shikohet-dhe-printohet-nga-abonentet-cez
  11 1
  shekulli.com.al 12 6
  panorama.com.al

  Vonesat me faturimet, CEZ: Tani kontroll edhe online | Gazeta ...
  Path: /vonesat-me-faturimet-cez-tani-kontroll-edhe-online/
  13 6 47,900 26,900
  sot.com.al

  Sahit Dollapi heq faturimin online dhe faturat në banesë, qytetarët ...
  Path: /aktualitet/sahit-dollapi-heq-faturimin-online-dhe-faturat-n%25C3%25AB-banes%25C3%25AB-qytetar%25C3%25ABt-akuza-p%25C3%25ABr-mbifaturim
  16 4 225,000 4
  monitor.al

  CEZ Shpërndarje: Rikthehet faturimi online |Revista Monitor
  Path: /cez-shperndarje-rikthehet-faturimi-online/
  19 5
  meemira.com

  FATURAT E ENERGJISE ELEKTRIKE ONLINE E BILL - Like
  Path: /1/news/4321/faturat-e-energjise-elektrike-online-e-bill.html
  20 2 3,990,000 45,100
  gazetatema.net

  Skema, ja si i vjedh CEZ shqiptarët | Gazeta Tema
  Path: /web/2011/12/10/cez-nis-nderprerjet-e-energjise-pa-paralajmerim/
  21 5 54,100 42,600
  facebook.com 29 9 5,660,000,000 627,000,000
  popscreen.com

  eBill Cez on PopScreen
  Path: /shop/eBill-Cez/images/2?
  31 4 141,000
  gjykataelarte.gov.al

  Shkarko vendimin - Gjykata e Lartë
  Path: /vendim_download.php?id=2012-02600
  37 6
  rilindjademokratike.com

  1000 ton kontrabandë cigaresh, 43 milionë euro dëm ekonomik
  Path: /index.php?option=com_content&view=article&id=21938:2015-11-05-23-58-30&catid=44:politics&Itemid=105
  39 6 123 1
  pageglimpse.com

  80.78.78.52 | Reviews
  Path: /80.78.78.52
  44 3
  balkanweb.com

  Shkaktuan 32 milionë euro dëm, KLSH kallëzon në prokurori Arben ...
  Path: /site/shkaktuan-32-milione-euro-dem-klsh-kallzon-ne-prokurori-arben-seferaj-ish-administrator-i-cez-dhe-dy-drejtues-te-tjere/
  46 5 608,000 18
  peshkupauje.com

  CEZ njofton zyrtarisht shitjen e degës në Shqipëri. Bode: Ikja jo lajm ...
  Path: /2013/01/shkurt/cez-njofton-zyrtarisht-shitjen-e-deges-ne-shqiperi
  48 3 227,000 37
  balkanblog.org

  Das Hirnlose Bestechungs Debakel des Tchechischen Energie ...
  Path: /2012/12/16/das-hirnlose-bestechungs-debakel-des-tchechischen-energie-konzerns-cez-in-albanien-und-deutsche-korruption/
  49 3
  albania.de

  Betrugs US Vertreter in Tirana - Montenegro: Mark Crowford - AAEF ...
  Path: /betrugs-us-vertreter-in-tirana-montenegro-mark-crowford-aaef-usaid-mafia-der-amerikaner/
  52 3
  80.78.70.231

  VENDIM Nr. 171, datë 25.2.2015 PËR MIRATIMIN E PLANIT TË ...
  Path: /pls/kuv/te_rezervuara.permbajtje_file?a_emertimi_ligjit=Vendim%2520i%2520KM&a_numri_aktit=171&a_viti_aktit=25.02.2015&tipi=doc
  56 4
  shqiptarja.com

  Sahit Dollapi jep dorëheqjen nga kreu i CEZ, ERE e pranon
  Path: /ekonomi/2733/sahit-dollapi-jep-doreheqjen-nga-kreu-i-cez-ere-e-pranon-181172.html
  61 2 53,500 9
  akbank.com 65 7 245,000 13,400
  gazeta55.al 66 5 75,100 1
  pageinsider.com 67 4 12,000,000 42
  kohajone.com

  Vodafone Albania prezanton faturën elektronike, Vodafone E-Bill
  Path: /2015/10/12/vodafone-albania-prezanton-faturen-elektronike-vodafone-e-bill-me-pak-leter-me-shume-peme/
  70 7
  issuu.com

  strategjia pronave, EKB lista, Gosip by Gazeta Metropol - issuu
  Path: /gazeta_metropol/docs/metropol_16_nentor
  82 9 5,370,000 1,780,000
  statmyweb.com

  Albtelecom.al - Stat My Web
  Path: /site/albtelecom.al
  88 4 14,600,000 2,390,000
  stopinjorances.blogspot.com

  Stop Injorancës - Ndal Paditurisë!: April 2013
  Path: /2013_04_01_archive.html
  95 2
  article.wn.com

  Vendimi: Fatura aforfe për ata që s'kanë matës. Ja sa do paguhet në ...
  Path: /view/2014/06/04/vendimi_fatura_aforfe_per_ata_qe_s_8217kane_mates_ja_sa_do_p/
  99 3 5,410,000