Keyword Ranking Analysis for CEZ SHPERNDARJE FATURAT ONLINE E BILL


Keyword Summary

Keyword: cez shperndarje faturat online e bill
Global Monthly Searches:
CPC: $0.00
Date Checked: 2016/02/03

Navigation

 • Keyword Competitor Analysis

 • What is the purpose of the Keyword Ranking Analysis Report?

  The purpose of our Keyword Ranking Analysis Report is to assess how competitive a market is for a specific keyword. In other words we check how hard it will be for a website to rank in Google for the specific keyword.

  What information is displayed in this report?

  We analyse the first 30 domains to determine their competitive advantage by looking at available statistic of the domain.

 • Domain: The URL of the website ranked in Google for the keyword.
 • Page Title: The title of the page ranked in Google. This is the text located within the title tag. Your main keyword should appear in the title of the page.
 • Position: The position of the website for the keyword within Google SERPS.
 • Google PageRank: A number that Google assigns to each web page on the internet to determine how much authority the domain / url has.
 • Google PageIndexed: The number of pages indexed by Google for the specific domain.
 • Bing PageIndexed: The number of pages indexed by Bing for the specific domain.
 • Keyword in Domain: We check if the keyword is contained in the domain name. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Url: We check if the keyword is contained in the Url of the page. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Title: We check if the keyword is contained in the title of the page. This is important for onsite optimization.
 • How to run this report

  Please enter the keyword you would like to search for in the text box above, and press the "search" button.  Keyword Competitor Analysis:

  Domain / Title / UrlPositionGoogle PageRankGoogle Pages IndexedBing Pages IndexedKeyword In DomainKeyword In UrlKeyword In Title
  youtube.com 3 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  albeu.com

  Albeu.com - Faturat e energjisë, tashmë online
  Path: /shqiperi/faturat-e-energjise-tashme-online/34715/
  4 4 48,300
  revistashtypi.al

  Tani fatura mujore e energjisë elektrike mund të shikohet dhe ...
  Path: /lajme/tani-fatura-mujore-e-energjis%25C3%25AB-elektrike-mund-t%25C3%25AB-shikohet-dhe-printohet-nga-abonentet-cez
  8 1
  monitor.al

  CEZ Shpërndarje: Rikthehet faturimi online |Revista Monitor
  Path: /cez-shperndarje-rikthehet-faturimi-online/
  10 5
  sot.com.al

  Sahit Dollapi heq faturimin online dhe faturat në banesë, qytetarët ...
  Path: /aktualitet/sahit-dollapi-heq-faturimin-online-dhe-faturat-n%25C3%25AB-banes%25C3%25AB-qytetar%25C3%25ABt-akuza-p%25C3%25ABr-mbifaturim
  12 4 225,000 4
  themecraft.net

  Scan-tv.com - Theme Craft
  Path: /www/scan-tv.com
  21 5 15,200,000 1,260,000
  gazetatema.net

  Skema, ja si i vjedh CEZ shqiptarët | Gazeta Tema
  Path: /web/2011/12/10/cez-nis-nderprerjet-e-energjise-pa-paralajmerim/
  23 5 54,100 42,600
  seospyreport.com 24 0 60,900
  shqiperia.com

  Rinovohet sistemi i faturimit ne CEZ tani me pak abuzime
  Path: /Rinovohet-sistemi-i-faturimit-ne-CEZ-tani-me-pak-abuzime.22080/
  25 5 28,800,000 177,000
  article.wn.com

  CEZ Has Initiated a Process to Claim the World Bank's Guarantee ...
  Path: /view/2012/11/20/CEZ_Has_Initiated_a_Process_to_Claim_the_World_Bank_s_Guaran/
  28 3 5,410,000
  pageglimpse.com 29 3
  pageinsider.com 30 4 12,000,000 42
  topnews.in

  Featured | TopNews
  Path: /general/featured?page=8217
  34 5 966,000 41
  balkanweb.com

  Shkaktuan 32 milionë euro dëm, KLSH kallëzon në prokurori Arben ...
  Path: /site/shkaktuan-32-milione-euro-dem-klsh-kallzon-ne-prokurori-arben-seferaj-ish-administrator-i-cez-dhe-dy-drejtues-te-tjere/
  36 5 608,000 18
  popscreen.com

  Cez Faturat on PopScreen
  Path: /shop/Cez-Faturat/images
  40 4 141,000
  meemira.com

  CEZ SHPERNDARJE FATURAT ONLINE E BILL - Like
  Path: /1/news/4321/cez-shperndarje-faturat-online-e-bill.html
  46 2 3,990,000 45,100
  rilindjademokratike.com

  Drejtori i Ramës dhe Metës në OSHE paguante 200 lekë drita
  Path: /index.php?option=com_content&view=article&id=14185:drejtori-i-rames-dhe-metes-ne-oshe-paguante-200-leke-drita&catid=58:lajme-kyce
  48 6 123 1
  statmyweb.com

  Scan-tv.com - Stat My Web
  Path: /site/scan-tv.com
  51 4 14,600,000 2,390,000
  shqiptarja.com

  Sahit Dollapi jep dorëheqjen nga kreu i CEZ, ERE e pranon
  Path: /home/1/sahit-dollapi-jep-doreheqjen-nga-drejtor-i-cez-shperndarje-181172.html
  53 2 53,500 9
  infoarkiv.com

  Bedri Barku
  Path: /kerko/kerkimithjeshte/termi/Bedri+Barku
  56 5
  facebook.com 61 9 5,660,000,000 627,000,000
  domaingraveyard.com

  Download this list - Domain Graveyard
  Path: /list/2011-05-24.txt
  68 2 41,000
  askives.com

  Cez Fatura Online? Askiver - Questions
  Path: /cez-fatura-online.html
  73 3 486,000
  peshkupauje.com

  Pa çensurë - 16 | Peshku pa ujë
  Path: /2011/05/pyetje/pa-censure-16
  77 3 227,000 37
  scribd.com

  Gazeta Shqip - Scribd
  Path: /doc/241093479/Gazeta-Shqip
  78 8 18,700,000 8,730,000
  issuu.com

  Gazeta Mapo by Gazeta Mapo - issuu
  Path: /gazetamapo/docs/week_mapo_25-26_maj_ok
  79 9 5,370,000 1,780,000
  sourceforge.net

  Apertium: machine translation toolbox / SVN / [r25832] /incubator ...
  Path: /p/apertium/svn/25832/tree/incubator/apertium-mk-sq/dev/sq.80percent.txt
  83 8 53,500,000 1,430,000
  whadu.com

  Mgmt - Electric Feel.vob | whadu.com
  Path: /inter/_Mgmt_-_Electric_Feel.vob/_hhs.gov/_whadu.com
  84 1 1,560 7
  whadu.com

  Hotel in kissimmee.wmv | whadu.com
  Path: /inter/_Hotel_in_kissimmee.wmv/_hhs.gov/_whadu.com
  85 1 1,560 7
  whadu.com

  SB Amelia - FEELING.rar | whadu.com
  Path: /inter/_SB_Amelia_-_FEELING.rar/_hhs.gov/_whadu.com
  86 1 1,560 7