Keyword Ranking Analysis for CEZ SHPERNDARJA FATURA


Keyword Summary

Keyword: cez shperndarja fatura
Global Monthly Searches:
CPC: $0.00
Date Checked: 2015/11/07

Navigation

 • Keyword Competitor Analysis

 • What is the purpose of the Keyword Ranking Analysis Report?

  The purpose of our Keyword Ranking Analysis Report is to assess how competitive a market is for a specific keyword. In other words we check how hard it will be for a website to rank in Google for the specific keyword.

  What information is displayed in this report?

  We analyse the first 30 domains to determine their competitive advantage by looking at available statistic of the domain.

 • Domain: The URL of the website ranked in Google for the keyword.
 • Page Title: The title of the page ranked in Google. This is the text located within the title tag. Your main keyword should appear in the title of the page.
 • Position: The position of the website for the keyword within Google SERPS.
 • Google PageRank: A number that Google assigns to each web page on the internet to determine how much authority the domain / url has.
 • Google PageIndexed: The number of pages indexed by Google for the specific domain.
 • Bing PageIndexed: The number of pages indexed by Bing for the specific domain.
 • Keyword in Domain: We check if the keyword is contained in the domain name. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Url: We check if the keyword is contained in the Url of the page. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Title: We check if the keyword is contained in the title of the page. This is important for onsite optimization.
 • How to run this report

  Please enter the keyword you would like to search for in the text box above, and press the "search" button.  Keyword Competitor Analysis:

  Domain / Title / UrlPositionGoogle PageRankGoogle Pages IndexedBing Pages IndexedKeyword In DomainKeyword In UrlKeyword In Title
  youtube.com 5 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  shqiperia.com

  Aplikimi i CEZ sa do shtrenjtohen faturat e energjise - Shqiperia.com
  Path: /Aplikimi-i-CEZ-sa-do-shtrenjtohen-faturat-e-energjise-.12620/
  10 5 28,800,000 177,000
  balkanweb.com

  Falen 54 mijë fatura. Ja kategoritë që përfitojnë - Balkanweb.com
  Path: /site/kreu-i-oshee-se-falen-54-mije-fatura-ja-kategorite-qe-perfitojne/
  11 5 608,000 18
  scribd.com

  fature gushtit - Scribd
  Path: /doc/65906046/fature-gushtit
  12 8 18,700,000 8,730,000
  shqiptarja.com

  Shqiptarja.com - Biznesi: CEZ lëshon fatura me vonesë dhe mban ...
  Path: /ekonomi/2733/biznesi-cez-i-leshon-me-vonese-faturatpastaj-mban-kamate-vonesa-171965.html
  13 2 53,500 9
  gazetatema.net

  Faturat e papaguara ndaj CEZ/ Brenda datēs 10 prill fshihen ...
  Path: /web/2014/03/24/faturat-e-papaguara-ndaj-cez-brenda-dates-10-prill-fshihen-detyrimet/
  16 5 54,100 42,600
  panorama.com.al

  Faturat abuzive të CEZ-it dhe roli i Gjykatës | Gazeta Panorama ...
  Path: /faturat-abuzive-te-cez-it-dhe-roli-i-gjykates/
  18 6 47,900 26,900
  forumishqiptar.com

  Lamtumirë abuzime, CEZ hedh në qarkullim faturat e reja të ...
  Path: /threads/128970-Lamtumir%25C3%25AB-abuzime-CEZ-hedh-n%25C3%25AB-qarkullim-faturat-e-reja-t%25C3%25AB-energjis%25C3%25AB
  19 4 1,800,000 38
  meemira.com

  CEZ SHPERNDARJA FATURA ON LINE - MeeMira.com
  Path: /cez-shperndarja-fatura-on-line-/news24/1/4321.html
  23 2 3,990,000 45,100
  ikub.al

  Faturat e energjisë, qytetarët: CEZ të bëjë transparencë - Lajme ...
  Path: /LAJME_CATEGORY/1011290083/Article-Faturat-e-energjise-qytetaret-CEZ-te-beje-transparence-.aspx
  25 4 4,470,000 95,800
  sq-al.facebook.com

  Gati kontrata e re, si do zgjidhen mosmarrëveshjet me CEZ-in
  Path: /notes/fjala-e-lir%25C3%25AB/gati-kontrata-e-re-si-do-zgjidhen-mosmarr%25C3%25ABveshjet-me-cez-in/172545032821343
  32 7 92,600,000 104,000
  gazeta-shqip.com

  Borxhet ndaj CEZ, qeveria ngre Task-Forcë për faturat e papaguara ...
  Path: /lajme/2014/01/14/borxhet-ndaj-cez-qeveria-ngre-task-force-per-faturat-e-papaguara-te-energjise-elektrike/
  35 5 207,000 10
  peshkupauje.com

  Një shpjegim i shkurtër i aferave me CEZ | Peshku pa ujë
  Path: /2015/10/nje-shpjegim-i-shkurter-i-aferave-me-cez
  42 3 227,000 37
  gazeta55.al

  Qeveria “Berisha” fal faturat e borxheve të prapambetura të ...
  Path: /qeveria-%25C2%2593berisha%25C2%2594-fal-faturat-e-borxheve-te-prapambetura-te-energjise-elektrike-qe-nga-viti-1992-2006/
  43 5 75,100 1
  lajme.gen.al

  Cez - Lajme
  Path: /teme/cez.html
  46 5 76,600 8
  pineska.net

  Përse duhet paguar taksë televizori për dritat e shkallës?
  Path: /index.php/ekonomi/826-perse-duhet-paguar-takse-televizori-per-dritat-e-shkalles
  51 3 31,500 2
  monitor.al

  Parapagimi i energjisë për shtresat në nevojë, ja si do të bëhet ...
  Path: /parapagimi-i-energjise-per-shtresat-ne-nevoje-ja-si-do-te-behet-shperndarja/
  53 5
  dailymotion.com 55 7 28,500,000 20,200,000
  balkanblog.org

  “CEZ” scandal, Minister of Energy and General State Advocate in ...
  Path: /2015/10/14/cez-scandal-minister-of-energy-and-general-state-advocate-in-albania-indicted/
  62 3
  parlament.al

  cez - Kuvendi Shqiperise
  Path: /web/pub/relacion_hetimi_i_cez_pd_23828_1.pdf
  63 7 19,600 4
  top-channel.tv 65 5 198,000 33
  info.al

  Biznesi: CEZ lëshon fatura me vonesë dhe mban kamatë-vonesa ...
  Path: /v5/2013/08/biznesi-cez-leshon-fatura-me-vonese-dhe-mban-kamate-vonesa/
  66 2
  rilindjademokratike.com

  Të hetohen parajsat fiskale nga ku janë dërguar paratë
  Path: /index.php?option=com_content&view=article&id=21663:2015-10-08-23-52-14&catid=58:lajme-kyce
  68 6 123 1
  voal-online.ch

  QEVERIA FAL 380 MILIONË USD FATURA TË ENERGJISË
  Path: /index.php?mod=article&cat=POLITIK%25C3%258B&article=12986
  69 2
  postashqiptare.al

  Pagesat e energjisë elektrike pranë Postës ... - Posta Shqiptare
  Path: /Portals/0/Gazeta%25202/gazeta%252026%2520korrik.pdf
  70 5
  skyscrapercity.com

  [AL/RKS] Lajme nga Energjitika | Energy News - Page 20 ...
  Path: /showthread.php?t=624093&page=20
  78 6 22,200,000 2,990,000
  sot.com.al

  Punonjësit e Arqile Goreas dhe të Sait Dollapit propagandë për PD ...
  Path: /politike/punonj%25C3%25ABsit-e-arqile-goreas-dhe-t%25C3%25AB-sait-dollapit-propagand%25C3%25AB-p%25C3%25ABr-pd-me-faturat-e-energjis%25C3%25AB
  79 4 225,000 4
  botasot.info 84 4
  zeri-popullit.com

  Privatizimi nga CEZ transferim monopoli - Gazeta Zeri i Popullit
  Path: /index.php?option=com_content&view=article&id=1639:privatizimi-nga-cez-transferim-monopoli&catid=52:aktualitet&Itemid=121
  97 3
  pageinsider.com

  cez.Sledovani.cz | Ratings
  Path: /cez.sledovani.cz
  99 4 12,000,000 42