Keyword Ranking Analysis for BIMET MEDICINALE


Keyword Summary

Keyword: bimet medicinale
Global Monthly Searches:
CPC: $0.00
Date Checked: 2012/11/23

Navigation

 • Keyword Competitor Analysis

 • What is the purpose of the Keyword Ranking Analysis Report?

  The purpose of our Keyword Ranking Analysis Report is to assess how competitive a market is for a specific keyword. In other words we check how hard it will be for a website to rank in Google for the specific keyword.

  What information is displayed in this report?

  We analyse the first 30 domains to determine their competitive advantage by looking at available statistic of the domain.

 • Domain: The URL of the website ranked in Google for the keyword.
 • Page Title: The title of the page ranked in Google. This is the text located within the title tag. Your main keyword should appear in the title of the page.
 • Position: The position of the website for the keyword within Google SERPS.
 • Google PageRank: A number that Google assigns to each web page on the internet to determine how much authority the domain / url has.
 • Google PageIndexed: The number of pages indexed by Google for the specific domain.
 • Bing PageIndexed: The number of pages indexed by Bing for the specific domain.
 • Keyword in Domain: We check if the keyword is contained in the domain name. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Url: We check if the keyword is contained in the Url of the page. This is important for onsite optimization.
 • Keyword in Title: We check if the keyword is contained in the title of the page. This is important for onsite optimization.
 • How to run this report

  Please enter the keyword you would like to search for in the text box above, and press the "search" button.  Keyword Competitor Analysis:

  Domain / Title / UrlPositionGoogle PageRankGoogle Pages IndexedBing Pages IndexedKeyword In DomainKeyword In UrlKeyword In Title
  shqiperia.com

  Bimet medicinale qe kurojne melcine zemren stomakun
  Path: /lajme/lajm/nr/9613/Bimet-medicinale-qe-kurojne-melcine-zemren-stomakun
  1 5 28,800,000 177,000
  lajme.gen.al

  Vlorë: Nis Kultivimi I Bimëve Medicinale, Synohet Krijimi I Një Tradite
  Path: /2010-05-19/vlore-nis-kultivimi-i-bimeve-medicinale-synohet-krijimi-i-nje-tradite.html
  2 5 76,600 8
  ikub.al

  SPECCIASOL, BIME MEDICINALE - Biznese, Shendeti & Mjekesia
  Path: /BIZ_DIR/805248833/Article-SPECCIASOL-BIME-MEDICINALE.aspx
  4 4 4,470,000 95,800
  youtube.com 5 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  forumishqiptar.com 8 4 1,800,000 38
  gazeta-shqip.com

  © Gazeta SHQIP // Shqiptarët nuk dinë të tregtojnë bimët medicinale
  Path: /ekonomi/8019b5d72255b7d585a85558d5713971.html
  9 5 207,000 10
  top-channel.tv

  Përdorimi i bimëve medicinale - Top Channel
  Path: /artikull.php%3Fid=242488
  10 5 198,000 33
  facebook.com

  Bimet medicinale | Facebook
  Path: /BimetMedicinale
  16 9 5,660,000,000 627,000,000
  youtube.com 17 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  panorama.com.al

  Mblidhte bimë medicinale, humb jetën 75- vjeçari - Panorama ONLINE
  Path: /2011/07/04/mblidhte-bime-medicinale-humb-jeten-75-vjecari/
  18 6 47,900 26,900
  ikub.al

  Si te zgjidhni bime medicinale? - Gjeniu, Shendeti, Mjekesia
  Path: /GJENIU_CATEGORY/1012110146/Article-Si-te-zgjidhni-bime-medicinale-.aspx%3FredirectToAd=false
  27 4 4,470,000 95,800
  dw.de

  Për kultivimin e bimëve mjekësore në zhdukje | Ballkani | DW.DE
  Path: /p%25C3%25ABr-kultivimin-e-bim%25C3%25ABve-mjek%25C3%25ABsore-n%25C3%25AB-zhdukje/a-14973660
  36 8 2,820,000 468,000
  youtube.com 37 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  youtube.com

  MEDIUU BIMET MEDICINALE.mpg - YouTube
  Path: /watch%3Fv=azRoh9aqpNo
  44 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  youtube.com

  BIMET MEDICINALE .mpg - YouTube
  Path: /watch%3Fv=0ILjaCgb5zg
  45 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  youtube.com 46 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  ikub.al

  Si te kujdeseni per imbalancen emocionale nepermjet bimeve
  Path: /GJENIU_CATEGORY/1105180132/Article-Si-te-kujdeseni-per-imbalancen-emocionale-nepermjet-bimeve-medicinale-.aspx
  48 4 4,470,000 95,800
  facebook.com

  Bimet medicinale - Photos | Facebook
  Path: /BimetMedicinale/photos
  53 9 5,660,000,000 627,000,000
  ikub.al

  Biznese, Shendeti & Mjekesia, Bime Mjekesore - ikub.al
  Path: /Handlers/AddFilter.ashx%3FcategoryTypeId=9e26cdb8-dba6-4504-8bb6-29f0753be179&categoryId=406a9bf3-ca06-4156-86e6-3a45c1df832e
  54 4 4,470,000 95,800
  lajme.gen.al

  Kukës: Shfrytëzim, Por Dhe Ruajtje Te Bimëve Medicinale Dhe
  Path: /2010-05-12/kukes-shfrytezim-por-dhe-ruajtje-te-bimeve-medicinale-dhe-aromatike.html
  59 5 76,600 8
  top-channel.tv 60 5 198,000 33
  lajme.gen.al

  Kukës: Shfrytëzimi I Bimëve Medicinale Duhet Të Bëhet I Kontrolluar
  Path: /2010-05-28/kukes-shfrytezimi-i-bimeve-medicinale-duhet-te-behet-i-kontrolluar.html
  62 5 76,600 8
  lajme.gen.al

  Boronica
  Path: /teme/boronica.html
  63 5 76,600 8
  ikub.al

  100 bimët, perimet dhe frutat që kurojnë të gjitha sëmundjet
  Path: /Mobile/SHKOLLA_CATEGORY/1103080040/Article-100-bimet-perimet-dhe-frutat-qe-kurojne-te-gjitha-semundjet.aspx
  68 4 4,470,000 95,800
  youtube.com 70 9 2,010,000,000 1,030,000,000
  peshkupauje.com

  Barishtet shqiptare korrin miliona | Peshku pa ujë
  Path: /2011/04/barishtet-shqiptare-korrin-miliona
  77 3 227,000 37
  panjiva.com 78 6 36,800,000 2,220,000
  webstatschecker.com

  bimet medicinale - Keyword Stats
  Path: /stats/keyword/bimet_medicinale
  80 4 49,000,000 914,000
  gazeta-shqip.com

  Shqiptarët trajnohen për eksportin e bimëve medicinale
  Path: /ekonomi/14fb69331dd0e3b8549efdb831c3dfce.html
  84 5 207,000 10
  meemira.com

  SHEREBEL BIME MEDICINALE ,ALOE VERA, BIMA QE NDIHMON
  Path: /15/news-24/2996/sherebel%2520bime%2520medicinale.html
  85 2 3,990,000 45,100